Iso Numero: ohjeita myyjille ja myyjiksi aikoville

(julkaistu 27.5.2011)

Iso Numero on vastalause köyhyydelle aikakauslehden muodossa. Lehteä  saa myydä kuka tahansa lisätuloja tarvitseva ihminen, johtui tilanne sitten opintotuen riittämättömyydestä, asunnottomuudesta, työttömyydestä tai jostain muusta.

Isoa Numeroa myydään siellä missä ihmiset liikkuvat, kuten kaduilla,
puistoissa ja muilla julkisilla paikoilla. Toiminta on täysin laillista.

Ison Numeron myynti alkaa maanantaina 30.5. Kiasman edessä Helsingissä josta lehtiä voi hakea avauspäivänä kello 10.00-13.00.

Lehteä voi myöhemmin hakea myyntiin Vailla vakinaista asuntoa ry:n toimistosta Sörnäisistä  (osoite on Kinaporinkatu 2 A 8) arkisin kello 10-15 tiistaista 31.5  alkaen. Lehtiä voi ostaa kerrallaan enintään 20 kappaletta. Myyjä voi  lunastaa lehdet euron kappalehintaan ja saa pitää lehden myynnistä  jäävät kolme euroa itsellään. Yhteensä lehden hinta on neljä euroa. Lehtiä voi myydä niin kauan kunnes ne loppuvat.

Ison Numeron taustalla on yhteensä 22 suomessa ilmestyvää lehteä,
jotka ovat halunneet antaa oman panoksensa köyhyyden vähentämiseen.

Jos haluat tulla mukaan myymään Isoa Numeroa, voit joko ilmoittautua  etukäteen tai tulla toimistolle hakemaan tarvitsemasi määrän  myyntilehtiä. Erityisesti myyjiä toivotaan maanantain 30.5. myynnin  avajaisiin.
Lisätietoja:

Myyjäinfo: 041 740 7156 (puhelut on siirretty vastuuhenkilölle, tekstiviestit eivät mene perille). Lehtien myyntiä koordinoi Vailla vakinaista asuntoa ry.

Lisätietoja lehtiprojektista saa myös lehteä julkaisevan Kultin toiminnanjohtajalta Hanna Kaisa Hellsteniltä numerosta 044 210 3445.

Ohje englanniksi, bulgariaksi ja romaniaksi (pdf).