Kulttikiska avautuu Rosebudin kirjakahvilassa Kaisa-talossa ke 25.5.

(julkaistu 23.5.2016)Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtiä aletaan myydä Rosebudin kirjakauppakahvilassa Kaisa-talossa. Lehtien myynti tapahtuu Kulttikiskan nimen alla.

Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liiton Kultti ry:n ja Suomen tiedekustantajien liiton lehdet tulevat esille ja myyntiin Rosebudin Kaisa-talon kirjakauppaan. Kauppa sijaitsee Yliopiston opiskelijakirjaston yhteydessä Vuorikadulla (Kaisaniemen metroasema, 2. krs.). Myyntiin tulee yhteensä yli sata lehtinimikettä. Tila on avoin myös järjestöihin kuulumattomille lehdille.

Kulttuuri- ja mielipidelehdet ovat edelleen arvokasta lukemistoa. Tiedettä, taidetta ja korkeatasoista journalismia arvostavat lukijat tarvitsevat ajatuksia herättävää aineistoa myös paperimuodossa. Hyvät lehdet innoittavat tietokirjailijoita ja taiteilijoita uusien aiheiden pariin. Lehti on kuluttajalle edullinen hankinta, ja hyvin tehdyt artikkelit kestävät aikaa. Ne ovat pieni sijoitus.

Kaisa-talon Rosebud-kaupassa on esillä jokaisen lehden uusin numero. Vanhoja numeroita säilytetään kaupassa mahdollisuuksien mukaan. Asiakkaita varten on esillä lista saatavilla olevista lehdistä. Sama lista on myös Rosebudin, Kulttikiskan ja Tiedekustantajien verkkosivuilla.

Pieni valikoima lehtiä toimitetaan myös kaikkiin muihin Rosebud-kauppoihin. Kuopion kauppahallin liikkeeseen tulee teline noin 25 lehtinimikkeelle, Kaapelin kauppaan Kaapelitehtaalle tulee valikoima taideaiheisia lehtiä, Kolmen sepän tietokirjakauppaan tiedelehtiä ja Kurvin kaupan valikoimaan politiikkaa ja taloutta.

Asematunnelin Rosebud Retron ja Vuosaaren kaupan lehtivalikoimat muotoillaan kysynnän mukaan.

Rosebud hankkii lehtiä varten myös mukana kuljetettavat lehtitelineet. Pakkaamme mukaamme messuille ja markkinoille tapahtumaan mahdollisimman hyvin sopivat lehdet. Yhteensä kierrämme vuosittain noin sadassa kirja- ja kulttuuritapahtumassa.

Kirjakauppakahvilassa Kaisa-talolla järjestetään yleisötilaisuuksia lehtien ilmestymisen yhteydessä.  ”Kuukauden skuuppi” nostaa kuukausittain tärkeän lehden ja sieltä tärkeän uutisen tai artikkelin.

Kultin ylläpitämä Kulttikiska on kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien  digitaalinen lehtikioski. Siellä voi tehdä kaikkien Kultin jäsenlehtien vuosikertatilauksia.

Tapahtuman Facebook-linkki: https://www.facebook.com/events/1688404711384397/

 

www.rosebud.fi

www.kulttikiska.fi

www.tiedekustantajat.fi

 

Lisätiedot:

Hannu Paloviita

Rosebud Oy

040 5055 334

hannu.paloviita(at)rosebud.fi

 

Kirsti Suoranta

Kulttuuri-, mielipide, ja tiedelehtien liitto Kultti ry

044 210 3445

kirsti.suoranta(at)kultti.net

                       

Raimo Parikka

Suomen Tiedekustantajien liitto ry

050 538 9476

sihteeri(at)tiedekustantajat.fi