Kuukauden skuupit alkavat syyskuussa

(julkaistu 5.9.2016)

Kuukauden skuuppi on Rosebudin sekä Kultin yhteistyössä järjestämä tapahtumasarja, jossa esitellään kuukausittain Kaisa-talon myymälässä irtonumeromyynnissä oleva Kultin jäsenlehti.

Lehti järjestää tapahtuman, joka voi olla esimerkiksi lehden yleisesittelyä, yhden jutun ympärille järjestetty keskustelu tai lehden aihepiiriin liittyvää muuta ohjelmaa. Lehdellä on myös erikoistarjouksia myymälässä kuukauden ajan. Tapahtumasarja jatkaa Rosebudin ja Kultin yhteistyötä Kulttikiska-konseptin alla.

Lisäksi lehti voi täydentää ohjelmaa verkossa ilmestyvällä jutulla tai muulla sisällöllä. Lisätietoja ja Kuukauden skuuppien sisällöt löytyvät Kulttikiska-sivustolta.

Kuukauden skuupeissa syksyllä 2016 ovat mukana seuraavat lehdet: syyskuussa Ulkopolitiikka, lokakuussa Kuvittaja, marraskuussa Blues News ja joulukuussa Lapsen Maailma.

Kultin Kulttikiska-konseptiin kuuluu verkkosivusto josta voi tehdä Kultin jäsenlehtien tilauksia, Kultin jäsenlehtien irtonumeromyyntiverkosto sekä Kuukauden skuuppi -tapahtumasarja yhteistyössä Rosebudin kanssa.