Kultti etsii toiminnanjohtajan sijaista: hae 9.6. mennessä!

(julkaistu 5.6.2017)

Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry etsii osa-aikaista

VS. TOIMINNANJOHTAJAA

Haemme vastaavaa toiminnanjohtajaa ajalle 1.7.– 8.10.2017. Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus.

Toiminnanjohtajan ensisijainen tehtävä on vastata yhdistyksen hallinnosta ja taloudesta. Tärkeitä tehtäviä ovat myös viestintä, edunvalvonta, jäsenpalvelut ja yhdistyksen edustajana toimiminen. Merkittävä osa Kultin toimintaa on Iso Numero -lehden kustantaminen. Toiminnanjohtaja suunnittelee ja kehittää toimintaa yhteistyössä hallituksen kanssa.

Kultin ainoana vakituisena työntekijänä syyskuusta alkaen toiminnanjohtaja vastaa myös tapahtumien järjestämisestä, verkkosivujen päivittämisestä (www.kultti.net ja www.kulttikiska.fi), yhteistyöstä eri tahojen kanssa sekä Kulttuurilehtigallerioiden toiminnasta.

Edellytämme hakijalta

- kokemusta vastuullisista järjestötehtävistä
- vahvaa talousosaamista
- kokemusta rahoituksen hakemisesta, raportoinnista ja hankkeista
- monipuolisia viestinnällisiä taitoja
- henkilöstöosaamista
- kokemusta ja/tai näkemystä edunvalvontatyöstä
- lehtialan tuntemusta
- itsenäistä työotetta
- asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyötaitoja
- ruotsin ja englannin kielen taitoa.

 

Lisäksi toivomme
- soveltuvaa koulutusta
- kokemusta ja/tai näkemystä järjestöjen kehittämisestä
- kokemusta jäsenpalveluista järjestössä
- verkkosivuosaamista
- kokemusta tapahtumajärjestämisestä.

 

Joustavuus, avoimuus, itsenäisyys, paineensietokyky ja määrätietoinen ote työhön ovat toiminnanjohtajalta vaadittavia ominaisuuksia. Hakijan tulee olla valmis pärjäämään vaihtuvissa tilanteissa ja työnkuvissa notkeasti ja ennakkoluulottomasti. Hyvät ajanhallinta- ja projektitaidot ovat edellytys tehtävän onnistuneelle hoitamiselle.

 

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, mahdollisuuden vaikuttaa Kultin toimintaan, joustavat työajat sekä pieneksi järjestöksi hyvät työsuhde-edut. Työaika on 28 tuntia viikossa. Työ sisältää ajoittaista ilta- ja viikonlopputyötä. Kultin toimisto sijaitsee Helsingissä, Kaapelitehtaalla. Mahdollisuus osittaiseen etätyöhön on olemassa.

 

Palkka on 2 800 € kuukaudessa. Työn aloitusajankohta on neuvoteltavissa. Sijaisuuden jatkuminen 8.10. jälkeen on todennäköistä, muttei vielä varmaa. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään perjantaina 9.6. klo 8:00 osoitteeseen puheenjohtaja(at)kultti.net. Osa hakijoista kutsutaan työhaastatteluun keskiviikkona 14.6. kello 15:00 alkaen. Ilmoitamme kutsuttaville viimeistään maanantaina 12.6. kello 15:00 mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Kultin puheenjohtaja Juha Säijälä, (sähköposti puheenjohtaja(at)kultti.net tai puhelin 040 735 5867) torstaina 8.6. kello 15:00-18:00.

 

Lisätietoja Kultista:

Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry on noin 200 Suomessa ilmestyvän lehden kattojärjestö. Kultti valvoo lehtien etuja, tarjoaa koulutusta ja markkinointiväyliä sekä julkaisee Iso Numero -katukulttuurilehteä. Kultti on myös Julkisen sanan neuvoston kannatusyhdistyksen jäsen. Lue lisää Kultin toiminnasta www.kultti.net ja Iso Numero -lehdestä www.isonumero.fi.