Kultin vs. toiminnanjohtajaksi kokenut järjestöosaaja

(julkaistu 29.6.2017)Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry on valinnut vs. toiminnanjohtajaksi 1. heinäkuuta alkaen filosofian maisteri Helinä Ylisirniön Pornaisista. Ylisirniö on aiemmin toiminut mm. Opetushallituksessa (ent. Kansainvälisen liikkuvuuden ja henkilövaihdon keskus CIMO) EU-ohjelman hallinnointitehtävissä sekä Suomen suurimman eläinsuojelujärjestön (SEY) toiminnanjohtajana.

 

”Odotan todella innolla mahdollisuutta tarttua Kultin haasteisiin. Haluan auttaa lehtien tekijöitä toteuttamaan omia visioitaan sekä mahdollistaa heidän toimintaansa tarjoamalla tukea ja ideoita. Kultilla on mahdollisuus entistä suurempaan näkyvyyteen, vaikuttamiseen sekä taloudellisten edellytysten vakauttamiseen, ja olen siinä hyvin mielelläni mukana”, toteaa Ylisirniö.

Kultin noin 200 jäsenlehteä kattavat monipuolisesti yhteiskunnan eri osa-alueita kulttuurista ja mielipidelehdistä aina tieteisiin.

”Vs. toiminnanjohtajan tehtävänä on liiton talouden tasapainottaminen, liiton jäsenlehtien näkyvyyden kasvattaminen sekä jäsenten entistä parempi palveleminen”, linjaa puheenjohtaja Juha Säijälä.  ”Kultin jäsenlehdistä löytyy laaja-alaista näkemystä ja kokemusta, ja ne kaikki voivat tuoda oman laadukkaan panoksensa yhteiskunnalliseen keskusteluun”.

Vuonna 1991 perustettu Kultti on riippumattoman journalismin äänitorvi. Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry on noin 200 Suomessa ilmestyvän lehden kattojärjestö. Kultti valvoo pienlehtien etuja, tarjoaa lehdille koulutusta ja markkinointiväyliä sekä julkaisee Iso Numero -katukulttuurilehteä. Kultin jäseniin kuuluvat useimmat Suomessa ilmestyvät taide- ja kulttuurilehdet sekä valtaosa mielipidelehdistä ja tiedejulkaisuista.


Lisätietoja:
Kultin puheenjohtaja Juha Säijälä
+358 (0)40 735 5867
puheenjohtaja(at)kultti.net

Vs. toiminnanjohtajan kuva ja tiedote tiedostona löytyvät täältä.